Двата дрона, които атакуваха Кремъл през нощта на 3 май, са

...
Двата дрона, които атакуваха Кремъл през нощта на 3 май, са
Коментари Харесай

Целили са апартамента на Путин: станаха ясни подробности за атаката с дрон срещу Кремъл

Двата дрона, които нападнаха Кремъл през нощта на 3 май, са били ориентирани към Сенатския замък, където има офиси и апартамент на президента Владимир Путин.  

Според фрагментите от офанзивата медиите дефинираха, че БПЛА е трябвало да ударят Сенатския замък, постройка с огромен купол на територията на Московския Кремъл, съобщи Fardaily. Според жаргона на Кремъл, той се назовава " първи корпус ".

" В тази постройка се обитават множеството работни пространства, употребявани от Путин и неговата администрация. В първата постройка се обитават разнообразни офиси на президента, ръководителя на президентската администрация и неговите заместници, както и заседателни зали ", написа Fardaily.

Освен това, съгласно медиите, точно в Сенатския замък се намира кремълският апартамент на водача на Русия.

" Явно по тази причина формалният отчет на Кремъл назовава събитието опит за ликвидиране на президента ", означават публицистите.

Припомняме, на 3 май основният изпълнителен шеф на Ukrposhta Игор Смилянски разгласи нова пощенска марка, намекваща за офанзива с дрон против Кремъл.

„ Приятели, по този начин се случи исторически, че марките на Ukrposhta са предвестител на положителни събития. Затова на следващия ден сутринта ще обявим стартирането на нова марка. Какво, по кое време и къде - изчакайте ", написа Смилянски.



Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, след офанзивата с дрон против Кремъл, призова за физическото очистване на Владимир Зеленски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР